Fidesz: Bajnai Gordon nem tisztázta magát

Bajnai Gordon országjáró körútjának egyetlen értelme az lett volna, ha tisztázza magát a Hajdú-Bét ügyben, és bocsánatot kér a magyar emberektől - értékelte közleményében a Fidesz sajtóirodája az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjének országjárását csütörtökön.

A közlemény szerint Bajnai Gordon országjárása minden állomásán elvitatta a magyar emberek teljesítményét: azt, hogy saját erejükből jöttek ki abból a gödörből, amelybe a Gyurcsány-Bajnai-kormány taszította őket.

A nagyobbik kormánypárt sajtóközleménye szerint Bajnai Gordon elhallgatta, hogy "a magyar emberek zsebe helyett megint a külföldi zsebeket tömné, és annak árát megint a magyar családok fizetnék meg". 

A Fidesz sajtóirodája szerint Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést, megtriplázná a fizetések adóterheit, szűkítené a családi adókedvezményt, a minimálbért harminckétezer forinttal csökkentené. 

Magyarország nem kér többet ugyanazokból, akik egyszer már tönkretették az országot és erkölcsileg is vállalhatatlanok - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.