Fidesz: Bajnai azonnal mondjon le!

A Fidesz elnöksége felszólítja Bajnai Gordont, hogy azonnal mondjon le miniszterelnöki pozíciójáról! - tartalmazza az ellenzéki párt közleménye.

 - A soha, senki által meg nem választott Bajnai Gordon mindenfajta társadalmi felhatalmazás nélkül akarja lenyomni az emberek torkán a brutális megszorításokat tartalmazó MSZP-csomagot. Az ÁFA emelésével, a nyugdíjak visszavágásával, a gyes és a gyed lerövidítésével valamint a családi pótlék megadóztatásával Bajnai Gordon és az őt támogató MSZP-SZDSZ koalíció lehetetlen helyzetbe hozza családok százezreit - állítja a Fidesz.

Az ellenzéki párt szerint hétfőn este viszont Bajnai Gordon minden határon túlment, amikor egy televíziós műsorban azt tanácsolta az ingatlanadó bevezetése miatt nehéz helyzetbe kerülő magyar embereknek, hogy: "Azt az ingatlant el lehet adni, lehet kisebbe menni, ha nem bírja fenntartani."

"A milliárdos, két hatalmas - összesen 650 négyzetméternyi - házzal rendelkező miniszterelnök otthonaik eladására buzdította a miatta bajba kerülő embereket. Ez tűrhetetlen, elég az emberek lenézéséből, elég az emberek kiszolgáltatásából, elég a pökhendi miniszterelnökből! Az a miniszterelnök, aki 40 éves korára embereken átgázolva lett milliárdos, és most arra szólítja fel az embereket, hogy veszítsék el egész életük munkájának eredményét csak azért, mert a Gyurcsány-Bajnai-kormány félrekezelte a válságot, az alkalmatlan és méltatlan posztjának betöltésére" - szól a Fidesz közleménye.

Kósa Lajos Fidesz-alelnök egyébként kedden bejelentette: ha a Fidesz kormányra kerül, eltörli az ingatlanadót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.