Fidesz: az Együtt-PM mai emberei sem jobbak a tegnapiaknál

Az Együtt-PM ma bemutatott emberei sem jobbak a tegnapiaknál - így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az MTI-nek arra, hogy az Együtt-PM szövetség szombaton megnevezte 31 egyéni választókerületi jelöltjét a 2014-es parlamenti választásra.

Pénteken az MSZP és az Együtt-PM 18 budapesti egyéni választókerületi jelöltjét mutatta be, tizenegy körzetben a szocialisták, hétben Bajnai Gordon pártszövetsége állít jelöltet. Ennek kapcsán Selmeczi Gabriella azt mondta: összeálltak a szobordöntögetők és a hamisítók. Mint kifejtette: "azt tudjuk, hogy a Bajnai-féle párt szervezte Budapesten azt a szobordöntést, amelyet a magyar emberek nagy többsége erőszakosnak és agresszívnak ítélt. A szocialisták pedig a mai napig nem tisztázták magukat a videohamisítás ügye alól".

Selmeczi Gabriella hozzátette: az MSZP a régi embereket próbálja meg újra előhozni, "a régi sötét árnyak tolakodnak előre, akik egyszer már tönkretették Magyarországot".

Azzal kapcsolatban, hogy az Együtt-PM szövetség szombaton 31 egyéni választókerületi jelöltjét is megnevezte, a Fidesz szóvivője annyit mondott: "ezek a maiak sem jobbak a tegnapiaknál".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.