Fidesz: a választóknak elegük van a szocialistákból

Lendvai Ildikó nem Magyarországon él vagy félrebeszél akkor, amikor az elmúlt hét évről "reformteljesítmény", illetve "modernizációs teljesítmény" jut az eszébe - olvasható a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

A Fidesz szerint a választók döntő többségének elege van a szocialistákból és az általuk képviselt egyetlen programból: az újabb és újabb brutális megszorítások politikájából - közölte Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője szerdán Lendvai Ildikó MSZP-elnök MTI-nek adott interjújára reagálva.

Lendvai Ildikó nem Magyarországon él vagy félrebeszél akkor, amikor az elmúlt hét évről "reformteljesítmény", illetve "modernizációs teljesítmény" jut az eszébe - olvasható a fideszes politikus közleményében.

Cser-Palkovics András szerint az MSZP hatalmi elitje teljesen elfordult az emberektől, egyáltalán nem törődött az emberek gondjaival, félelmeivel és biztonságával, nem hallgatta meg őket. A választók Lendvai Ildikó szavaival szemben a saját bőrükön tapasztalják a válságot.

A Gyurcsány-Bajnai-korszakot  terheli a felelősség azért, hogy tevékenysége nyomán Magyarország  éllovasból sereghajtó lett, hogy 1990 óta Magyarország ilyen mélyrepülést még nem ért meg, és az ország 15 évvel ezelőtti adatokat produkál.

Az elmúlt hét esztendőben az MSZP mindig az emberekkel  fizettette meg a dilettáns, hazug kormányzásának, és a saját hatalomban maradásának árát - áll a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.