'Lebukott az MSZP, továbbra is fizet Hunvaldnak'

Lényegtelen, hogy letéti vagy magánszámlára megy a pénze, a lényeg, hogy a február óta előzetesben lévő Hunvald továbbra is kapja a fizetését - mondja a Fidesz.

Az ellenzéki párt szerint ezzel az emberek érdekei helyett továbbra is szocialista párttársuk érdekeit képviselik - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője. Hozzátette: lényegtelen kérdés, hogy Hunvald György fizetése letéti számlára, vagy saját magánszámlájára megy-e, a szocialisták döntése nyomán a polgármester továbbra is fizetést kap.

Cser-Palkovics András szerint az MSZP mindent megtesz, hogy egy munkát nem végző, előzetes letartóztatásban lévő polgármester fizetést kapjon. Emlékeztetett: a szocialisták nem engedik napirendre venni azt a fideszes indítványt, amely egyértelművé tenné a jogi helyzetet, és a munkát nem végző polgármester nem kaphatna fizetést.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az MSZP saját, a Fidesz javaslatát követően benyújtott hasonló tartalmú indítványát visszavonta, a helyettes szóvivő szerint nagyjából akkor, amikor kiderült, hogy Hunvald György azt kérte, fizetését egy önkormányzati letéti számlára utalják. Az MSZP ismét lebukott, beszél és egészen mást cselekszik - szögezte le Cser-Palkovics András.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.