Fidesz: a Gyurcsány-Bajnai kormány az alvilággal is képes volt lepaktálni

A Fidesz szerint a szocialisták szóvivője szerdán úgy bírálta őket, hogy közben elfelejtette: az MSZP a kommunista diktatúra állampártjának jogutódja, a "múlt koalíciója" pedig a Terror Házába való bűncselekményekben bukott le az elmúlt időszakban.

A kormánypárt az MTI-hez elküldött közleményében Török Zsolt sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az MSZP szóvivője azt mondta, az Orbán-kormány egy totalitárius rendszer kiépítésének útján halad, és ha így folytatja, 2014 után helye lesz a Terror Háza Múzeumban.

A Fidesz erre válaszolva úgy fogalmazott, ha az MSZP szóvivője be merne menni a Terror Házába, "akkor saját szemével láthatná, hogy annak a pártnak a jogelődje, amelynek ő maga is szolgálatában áll, hány millió ember életét tette tönkre a kommunista diktatúra alatt".

"Felhívjuk Török Zsolt figyelmét arra, hogy a múlt koalíciója az elmúlt hónapokban is egy időszaki kiállításra való bűncselekményben bukott le, amelyek kísértetiesen emlékeztetnek a kommunista múlt módszereire" - hangsúlyozza a kormánypárt, hozzátéve: a "Gyurcsány-Bajnai-kormány egykori miniszterét Szilvásy Györgyöt saját hazája elleni kémkedési ügy miatt ítélték el és kiderült, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormány az alvilággal is képes  volt lepaktálni, lehallgatott, megfigyelt, zsarolt, lefizetett bárkit". Kiemelik továbbá, hogy a "maffiabaloldal ma is egy emberként zár össze, bírókat és köztisztviselőket fenyeget, ahogy régen, ahogy azt a Terror Háza kiállítása is bemutatja".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.