Fidesz-Jobbik szócsata az áldiplomákról

A Jobbik szerint nem nekik, hanem a Fidesznek vannak tisztázni való ügyei, a párt kedd este az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a Fidesz-frakció szóvivőjének szavaira.

Halász János keddi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a Jobbik máig nem tisztázta európai parlamenti képviselője, Kovács Béla ügyét, a kémkedési gyanút, ahogyan "az ózdi polgármester problematikáját" sem. A fideszes szóvivő reagált a Faktor hírportál keddi cikkére is, amely szerint Dobó Zoltán, Tapolca jobbikos polgármestere azt írta önéletrajzában, hogy két diplomája is van, de az egyik szakdolgozatát az egyetem könyvtárában nem találják. A Fidesz-frakció szóvivője felszólította a Jobbikot, tisztázza az ügyet.

A Faktornak Dobó Zoltán kedden azt mondta: azért szerepel az önéletrajzában, hogy a két főiskolára járt, mert ez igaz is. Ugyanakkor, mivel egyiket sem végezte el, diplomát egyik helyen sem szerzett.

A Jobbik közleményében leszögezte: Dobó Zoltán sosem hazudta azt, hogy lenne diplomája, nem úgy, mint a fideszes Farkas Flórian, akinek - mint írták - "érettségije is kérdéses". Hozzátették továbbá, hogy a Jobbik politikusai sosem "felejtettek" ki vagyonnyilatkozatukból havi félmillió forintos fizetéseket, ezzel szemben azt a Fidesz több képviselője is megtette - emelte ki a Jobbik, megjegyezve azt is, hogy az ő pártjuk "sosem pénzelte amerikai és IMF-kémek cégét 630 millió forinttal, ezzel szemben azt a Fidesz-kormány megtette".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.