Fidelitas: összeállt a roncskoalíció

Egymásra találtak a videóhamisítók, a szobordöntögetők, de hiányoznak közülük még a szemkilövetők - így kommentálta Mesterházy és Bajnai aláírását a Fidesz ifjúsági szervezete.

Összeállt a roncskoalíció, de páran még hiányoznak - így kommentálta a Fidelitas, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője kedden aláírta a két szervezet közötti választási megállapodást.

A Fidesz ifjúsági társszervezete az MTI-nek küldött közleményében úgy fogalmazott: nem tudni, hogy a megállapodás aláírása igaz-e, "vagy netán az is csak egy hamisítvány". Ha igaz is - folytatták -, páran akkor is hiányoznak még az aláírók közül: "egymásra találtak a videóhamisítók, a felelősséget soha nem vállaló szobordöntögetők, de hiányoznak közülük még a szemkilövetők. Velük kiegészülve lenne teljes a baloldali roncskoalíció, amely felelős Magyarország 2002-2010 közötti romba döntéséért".

A Fidelitas országos elnöksége szerint az ellenzéki szövetségkötéssel bebizonyosodott, hogy sem az MSZP, sem a Bajnai-féle Együtt 2014 nem újult meg. "Ugyanazok az emberek, ugyanazok a mondatok, ugyanazok az üres gondolatok, ugyanaz a politika. Sok jóra ne számítsunk tőlük: feltétlen IMF-imádat, privatizáció, a vagyon elherdálása, kétes korrupciós ügyletek és adóemelés bármi áron" - fogalmazott reagálásában a Fidesz ifjúsági társszervezete.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.