Fidelitas: Bajnai ne bújjon a jogászai mögé

Bajnai Gordon az ügyvédekkel való izmozás helyett álljon ki és adjon megnyugtató választ pár kérdésre - üzeni a volt miniszterelnöknek a Fidelitas.

Bajnai Gordon ismét jogászai szoknyája mögé bújik. Az Együtt 2014 jogászokkal támadná meg a Fidelitas által indított, Gordon élete címmel indított tájékoztató honlapot. Ugyanaz történik, mint Bajnai Gordon életében az elmúlt évtizedekben bármikor, ő most sem hajlandó felelősséget vállalni múltbeli tetteiért - olvasható abban a közleményben, amelyet a Fidelitas országos elnöksége juttatott el az Országos Sajtószolgálathoz.

A közlemény szerint Bajnai az az ember, aki már megint "ott sem volt". Bajnai Gordon az ügyvédekkel való izmozás helyett álljon ki és adjon megnyugtató választ pár kérdésre! Hogyan tartja összeegyeztethetőnek a szakértelmet azzal a honlapon is szereplő ténnyel, hogy miniszterelnöksége egyik évében 7 százalékkal csökkent a gazdaság?  Felelősséget vállal-e azért, hogy akkor, amikor ő volt a Wallis vezérigazgatója, csődbe ment a cég által tulajdonolt, több száz családnak megélhetést nyújtó Hajdú-Bét?

A Fidesz fölteszi azt a kérdést is, hogy Bajnai mikor kér bocsánatot. Felelősséget vállal-e azért, hogy Gyurcsánnyal együtt 14 milliárd euró (4200 milliárd forint) új adóssággal terhelte meg az országot? Ha rajtuk múlik, a fiatal generációk örökre adósságcsapdába kerülnek. Bajnai Gordon nem velünk vitatkozik, hanem a tényekkel és saját lelkiismeretével. Itt az idő, hogy a volt miniszterelnök végre vállalja a felelősséget. A gordonelete.hu honlap ehhez nyújt neki segítséget - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.