Fidelitas: Bajnai Gordon öntsön tiszta vizet a pohárba!

A Fidelitas szerint Bajnai Gordon azzal bizonyíthatná be, hogy nem a szolgáltatók, hanem a magyar családok oldalán áll a rezsicsökkentés ügyében, ha aláírná az azt támogató aláírásgyűjtő ívet.

A Fidelitas tagjai pénteken megpróbálták felkeresni a volt miniszterelnököt, az Együtt 2014 - PM választási szövetség vezetőjét, hogy aláírást kérjenek tőle a Fidesz rezsicsökkentést támogató kezdeményezéséhez, azonban nem sikerült elérniük őt a Haza és Haladás székházában.

Ott csak Bajnai Gordon sajtófőnökével tudtak beszélni, aki - Mihalovics Péter tájékoztatása szerint - azt mondta, az Együtt 2014 - PM választási szövetség vezetője előzetes egyeztetés után áll rendelkezésükre.

Mihalovics Péter, a Fidelitas országos választmányának elnöke a helyszínen újságíróknak elmondta, azt szeretnék, hogy Bajnai Gordon öntsön tiszta vizet a pohárba és aláírásával bizonyítsa be, hogy nem a szolgáltatók, hanem a magyar családok oldalán áll a rezsicsökkentés ügyében.

Közölte, nem tesznek le arról, hogy aláírást kérjenek Bajnai Gordontól. Kiemelte, a Fidesz az elmúlt három hét alatt több mint ezer helyszínen 550 ezernél is több aláírást gyűjtött a rezsicsökkentés mellett.

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidelitas pénteki sajtótájékoztatóján "elnézte a házszámot", ugyanis nem náluk, hanem a Fidesznél kellett volna tiltakozniuk, mivel az elmúlt években a kormánypárt miatt lett még drágább az élet.

Az Együtt 2014 - PM szerint az aláírásgyűjtés a "rezsiátverés" része, ezért arra figyelmeztetik az embereket, hogy ne adják meg adataikat "Kubatov Gábornak és a rezsimnek". Nem ez volna az első eset, hogy a nevüket és politikai véleményüket aztán illegális adatbázisokban tartja nyilván a Fidesz - írták.

A rezsicsökkentést nem lehet visszavonni, mert nem létezik - fogalmaztak. Szerintük a tehercsökkenés éppúgy fideszes átverés, ahogy a nyugdíjak megvédése vagy az adók csökkentése volt, a megélhetés költségei ugyanis több mint 16 százalékkal növekedtek az elmúlt három év "kormányzati ámokfutása" következtében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.