Feri táncolt, Viktor inkább nótázik a kamerába

"Kultúrprogram a szoboravatón" címmel egy alig félperces videót osztott meg Facebook-oldalán Orbán Viktor. A felvétel pénteken készült egy etyeki pálinkaházban, amelynek udvarán a kormányfő avatta fel Melocco Miklós "Isten áldd meg a magyar" című szoborkompozícióját. A videón a miniszterelnök dalra fakad, a kiváló előadás művészi színvonalát némileg árnyalja, hogy problémája akadt a szövegtudással.

Gyurcsányi babérokra tör Orbán Viktor, aki saját énekléséről tett fel egy videót a Facebook-oldalára. Mint ismert, a Demokratikus Koalíció elnöke még kormányfőként a táncprodukciójával örvendeztette meg a híveit, Orbán most a hangjával simogatta meg a szimpatizánsait.

Orbán Viktor szobrot avat Etyeken, később dalra is fakadt
Orbán Viktor szobrot avat Etyeken, később dalra is fakadt

A kormányfő pénteken Etyeken avatta fel Melocco Miklós "Isten, áldd meg a magyart" elnevezésű szoborkompozícióját. A helyi Czimeres Pálinkaház birtokán tartott szoboravatáson a miniszterelnök úgy fogalmazott: "benső átalakulás nélkül nincsen se ország, se szobor, se pálinka, se bor, se ember." Hozzátette: nem véletlen, hogy a Himnuszban azért van előbb a jókedv, és utána a bőség, mert ez a helyes sorrend. "A búval bélelt nem tudja élvezni milliárdjait sem" - mondta Orbán Viktor.

A videó tanúsága szerint búról szó sem volt a szoboravatón, a láthatóan jó hangulatban lévő kormányfő barátai társaságában - Nemcsák Károly színművész irányításával - a Megjöttek a fehérvári huszárok című dalt énekelte el. A pikáns szövegrésznél mintha egy kicsit bizonytalannak tűnt volna a szövegtudása. Ennek ellenére a Facebook-oldalon a videóhoz írt hozzászólásokból az derül ki: rajongói valósággal elájultak a produkciótól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.