Feltörték Papcsák Ferenc autóját, amiről egy LMP-s jut eszébe

A zuglói önkormányzat közleménye úgy kever gyanúba egy LMP-s képviselőt, hogy Papcsák maga mondja: bízik abban, hogy nem ő volt a tettes.

Feltörték Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármester, országgyűlési képviselő autóját csütörtökön, a járműből csak pénztárcáját és Fidesz-flottás telefonját vitték el – tájékoztatta a XIV. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-t. A gépjárműben lévő laptopot, fényképezőgépet és egyéb értékeket érintetlenül hagyták.

A közlemény szerint korábban minden választási kampány közeledtével betörtek a polgármester házába és feltörték autóját.

A közleményben azt írták: Papcsák Ferenc bízik abban, hogy az eset nincs összefüggésben azzal, hogy "egy zuglói LMP-s képviselő hosszú évek óta vizslatja parkolási szokásait, és rendszeresen fényképezi autóját". Azt ugyanakkor gyanúsnak tartják, hogy a polgármesternek csak személyi iratait és flottás telefonját vitték el – közölték.

Papcsák Ferenc ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.

A gyanúba kevert LMP-s képviselő (nem írjuk le a nevét), régóta következetes bírálója a polgármester tevékenységének, különös tekintettel a kerületi beruházásokra, vagyonügyletekre és a helyi képviselő-testület irányításának módszerére. Papcsák autójáról pedig egy, a kerületben 700 milliós megbízást elnyerő cég ügyvezetőjével történt, gyanúsnak tartott kocsicsere, valamint a polgármesternek kialakított busznyi méretű parkolóhely okán készített fényképeket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.