Feljelentették a patkányozó Cser-Palkovicsot

Rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentették Cser-Palkovics Andrást. A Fidesz székesfehérvári frakcióvezetője azt állítja: a helyi MSZP-s képviselők akarják lejáratni őt.

Az MSZP székesfehérvári szervezete rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tett Cser-Palkovics András ellen. A Fidesz helyettes szóvivője, aki egyben frakcióvezető is a fehérvári közgyűlésben azt állítja: a helyi MSZP-s jelöltek le akarják járatni őt. Ezt arra alapozza, hogy nemrég érkezett régi lakcímére egy olyan dokumentum, amely pocskondiázó levélsorozatot tartalmaz.

Feladóként a helyi Teleki Blanka Gimnáziumot jelölték, az iskola igazgatója azonban a Fejér Megyei Hírlapnak elmondta: valakik visszaéltek az intézmény nevével. A gimnázium igazgatója egyben el is határolódott a levéltől és feljelentést fontolgat.

Cser-Palkovics András utalt arra, hogy a pocskondiázás mögött az MSZP székesfehérvári szervezete áll. A helyi szocialista jelöltek, Márton Roland és Knizse Gyula kijelentették: semmi közük a pocskondiázó levekhez, Cser-Palkovics ellen pedig becsület- és jó hírnévsértés miatt is feljelentést tettek.

A Fidesz helyettes szóvivője a parlamenti ciklus utolsó napján börtönnel fenyegette meg Keller Lászlót, decemberben pedig ellenfelét, Knizse Gyulát nevezte patkánynak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.