Feljelentést tesz trafik-ügyben az Együtt 2014

Az Együtt-PM rendőrséghez fordul egy új szabály miatt, miszerint az államnak fizetnie kell a dohányboltosoknak, ha körzetükben új koncessziót osztanak ki.

Hűtlen kezelés kísérlete miatt, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az Együtt-PM egy rendelkezés miatt, amely alapján az államnak fizetnie kell a dohányboltosoknak, ha körzetükben új koncessziót osztanak ki. Az ellenzéki szövetség lépéséről Juhász Péter, a szervezet társelnöke számolt be újságíróknak szombaton Budapesten.

A politikus hangsúlyozta, a trafikkoncessziókkal a Fidesz "saját hűbéreseit" igyekszik kiszolgálni. Ennek részét képezi az a kitétel, amely szerint ha a jövő évi választásokon nem a Fidesz nyer, és az új kormány szeretné visszaadni a trafikjogot azoknak, akik korábban hosszú ideje űzték ezt a tevékenységet, akkor az államnak négymillió forintot kellene fizetnie az adott körzetben található dohányboltok üzemeltetőinek - fejtette ki a szövetség társelnöke. Juhász Péter szerint mindez összességében több mint húszmilliárd forintos kárt okozna az országnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.