Felfüggesztik a Marslakókat

Bizonytalan időre felfüggesztik a Marslakók című, az m1-en futó napi sorozat gyártását – írja a Blikk. A lap szerint erről Jáksó László kreatív producer egy kör e-mailben értesítette a szériában dolgozó embereket a hét elején.

A bulvárlap cikke szerint az eredeti terv úgy volt, hogy augusztus 13-án már adásba megy a sorozat őszi évadának első része. Erre azonban nem kerül sor, mert az MTVA úgy döntött, hogy nem gyártatják a Marslakókat.

A Blikk beszámolója szerint egyelőre nem tudni, hogy meddig tart a szünet, mindenesetre a gyenge nézettségi adatok közrejátszhatnak a dolgok alakulásában. Kétmilliárdot költött a köztévé a sorozatra, de nem hozta a várt eredményeket. Még úgy sem, hogy Jáksó szerint egy év nem elég egy sorozat beindulásához.

– Azt az utasítást kaptuk a tévé illetékeseitől, hogy egyelőre ne készítsünk újabb részeket, mert az m1 őszi műsorstruktúrája tolódik, és még nem alakult ki a sorozat helye és kezdésének ideje – erősítette meg az újság információját Jáksó László, akinek egyelőre fogalma sincs, mikortól dolgozhatnak újra.

Jáksó elmondta, három héttel az első, adásba kerülő rész előtt kell elkezdeniük újra forgatni, hogy a Marslakók időben elkészüljön.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.