Fajvédő konferencia: nemzetbiztonsági kockázat a jobbikos felszólaló?

Az Együtt-PM felszólítja a Jobbikot, hogy a párt mondja le az október elejére szervezett szélsőjobboldali budapesti konferenciát, mert azzal "szégyent hoz Magyarországra", és nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke és Gulyás József, a szövetség nemzetbiztonsági szakpolitikusa csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben felhívták a figyelmet azokra a sajtóhírekre, amelyek szerint októberben Budapesten tartja "Európa jövője" című konferenciáját a The National Policy Institute. Mint írták, a rendezvényen több nemzetközileg ismert fajvédő mellett Gyöngyösi Márton, az országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke is előadást tart.

Közölték azt is: az Együtt-PM fenntartja, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő külügyi bizottságban betöltött alelnöki pozíciója nemzetbiztonsági kockázatot jelent, és ezért nem szabadna ott ülnie.

Megismételték: továbbra is átvilágítanák a külügyi bizottság tagjait, ehhez pedig a nemzetbiztonsági törvény módosítását javasolják.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.