Fagyhalálon gúnyolódtak - feljelenti az oroszlányi újságot az MSZP

Fagyhalált halt embereken viccelődött az MSZP nevében egy oroszlányi újság újévi különszáma; a szocialisták feljelentést tesznek.

Az MSZP feljelentést tesz az oroszlányi helyi újságban megjelent cikk miatt, amelyben az elmúlt időszakban fagyhalált szenvedett embereken viccelődnek. A város fideszes polgármestere szerint nyilvánvaló, hogy tréfás, szórakoztató különszámról van szó, ugyanakkor elnézést kért azoktól, akiket a cikkel megbántottak.

Lukács Zoltán, az MSZP Komárom-Esztergom megyei elnöke az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a városi újság legfrissebb kiadásában az elmúlt időszakban fagyhalált szenvedett embereket gúnyolják ki. Mindezt egy olyan felhívásban, amely alá az MSZP nevét hamisították - tette hozzá.

Az ellenzéki politikus szerint a "helyi Fidesz ezen kívül szórólapokon is mocskolódik". Az MSZP mélyen elítéli ezt az alpári politizálást, és mindkét esetben feljelentést tesz - olvasható a közleményben.

Takács Károly, Oroszlány fideszes polgármestere szerdán az MTI-nek azt mondta, ha valaki a kezébe veszi az önkormányzat szilveszteri újságját, a cikkekből rögtön látható, hogy ez egy tréfás, szórakoztató lap, kimondottan az új év apropóján.

Úgy fogalmazott: "kár, hogy az ellenzék nem vette észre, hogy ez nem egy normál szám, s nagyon sajnálom, hogy így reagálnak a róluk szóló anyagra. Mint felelős kiadó állíthatom, senkit sem akartam megbántani, megsérteni, senkinek nem akartam rosszat, s ha valakiben mégis ellenérzéseket váltott volna ki az írás, azoktól elnézést kérek".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.