Ezt kínálja Győr-Moson-Sopronnak az MSZP

Nyugodt, kiszámítható és biztonságos mindennapi életet kínál Győr-Moson-Sopron megyének az MSZP - áll a párt pénteken Győrben bemutatott megyei programjában.

Az MTI-nek küldött összefoglaló hangsúlyozza: a bizalom visszaállítására, a létbiztonság megteremtésére, az életminőség javítására, a fenntartható fejlődés gondolatára, a kulturális és természeti értékeink megóvására, valamint a közös értékteremtés gazdasági modelljére épül a dokumentum.

A szocialista kormányok idején 2887 leszerződött fejlesztési elképzelésre összesen 315 milliárd 787 millió forintnyi európai uniós és hazai forrás érkezett a megyébe. "Azaz a megye az előző kormányzati ciklusokban megalapozott programoknak köszönheti, hogy ma még jelentős szerepet játszik az ország gazdaságában" - idézik Beke Károlyt, a szocialisták megyei alelnökét.

"Ajánlatunk egy modern, európai Magyarország modern, európai megyéjének a programja! Mi, szocialisták ezt kínáljuk az itt élőknek, és ezen program megvalósításához keresünk partnereket, szövetségeseket Győr-Moson-Sopron megyében!" - közli Széplaki Tamás megyei elnök a dokumentum összefoglalójában, amely szerint konzultációra hívják lehetséges szövetségeseiket a szocialisták, akik megyejárásra is indulnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.