„Európa elfoglalása van soron” – csak őszintén beszélt a veszprémi érsek

A szellemileg kiüresedett Európa alkalmas a magukat felsőbbrendűnek tartó muszlim tömegek területfoglalására.  – jelentette ki Márfy Gyula veszprémi érsek, a vehir.hu által tudományosnak nevezett konferencián.

Az érsek azt is hozzátette, aki ezt vitatja, az hazudik vagy téved. Ő viszont bizonyára azt gondolja, hogy egyiket sem tette, hanem – legalábbis ahogy a vehir.hu fogalmaz tudósításában – csak „a tőle megszokott őszinteséggel” beszélt.

Az egyházi méltóság még ilyeneket mondott: „Azt gondolom, hogy a migrációnak nem elsősorban okai, hanem céljai vannak. Aki csak okokról beszél, az vagy hazudik, vagy téved. A túlnépesedésnek, a szegénységnek vagy a háborúnak csak másod- vagy harmadrendű szerepe van a migrációban.”

Azt is megtudhatták az előadásból a tudományos konferencia résztvevői, hogy „a muszlimoknál nem elsősorban szerelemből születik 8-10 gyerek családonként, hanem azért, mert ők egy magasabb rendű lénynek tartják magukat, és a dzsihád azt követeli meg tőlük, hogy valamilyen módon „elfoglalják” az egész világot.

Az érsek úgy tudja, hogy „jelenleg épp Európa elfoglalása van soron”, amihez nyilvánvalóan hozzájárult az is, hogy kialakult egy szellemi-szociológiai légüres tér, és nincs erős ideológia sem. Európában az érsek szerint azért nagy a baj, mert jelenleg mindenki azt hisz, amit akar. Márpedig komolyan kellene végre venni, hogy a migrációnak a végső célja Európa iszlamizációja.

A konferenciát a Mediterrán Világ Társadalmi Folyóirat szervezte, s Némedi Lajos, a város fideszes alpolgármestere nyitotta meg. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.