„A Fidesz ma tele van III/III-asokkal”

Simicska Lajosnak a kormányfőt érintő ügynökvádjáról is nyilatkozott Eörsi Mátyás, a DK külpolitikai szakértője az ATV reggeli műsorában. A volt SZDSZ-es képviselő szerint aligha zsarolják ügynökaktával Orbán Viktort Moszkvából, ha valamivel, hát a paksi szerződés titkosított részével tartják sakkban.

Fotó: Népszabadság
Eörsi Mátyás az ATV-ben nyilatkozva elmondta: jól jellemzi a mai belpolitika színvonalát, hogy Simicska, aki harminc évig hallgatott, a reklámadó kiterjesztése miatti felháborodásában hirtelen megvádolta egykori harcostársát. Kijelentette: az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát az SZDSZ annak idején sikertelenül próbálta elérni, az ugyanis sem a jobb-, sem a baloldalnak nem volt érdeke. Az MDF-kormányban voltak III/III-asok, az akkori Fideszben nem, mostanra azonban tele van velük a kormánypárt. Eörsi állítása szerint meg is tudná nevezni őket, ugyanis személyük nyílt titok volt az egykori demokratikus ellenzék számára.

A politikus ugyanakkor nem tartja valószínűnek, hogy Orbán Viktort ilyesmivel zsarolhatnák az oroszok. Szerinte ha valamivel, hát a paksi bővítés szerződésének titkosított részében foglaltakkal tarthatják sakkban.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.