Eltüntette Kishantos ügyét a Fidesz a napirendről

Nem tárgyalt a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ ügyéről az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága; a kérdés Bencsik Jánosnak (Fidesz), a bizottság kormánypárti alelnökének javaslatára került le a testület napirendjéről, az indítványt a honatyák 7 igen, 2 nem ellenében támogatták.
Ugyanígy nem esett szó a bizottság ülésén a 2009-es személyi jövedelemadó (szja) 1 százalékos keretében a parlagfű-mentesítésre felajánlott összeg felhasználásáról, és nem vették a bizottság ülésének napirendjére a Kunbaján illegálisan lerakott hulladék miatt kialakult helyzetről való tájékoztatót sem. Ezen napirendi pontok törlését is Bencsik János, a bizottság fideszes alelnöke javasolta, és a képviselők többsége elfogadta. Az ügyrendi javaslatot Turi-Kovács Béla (Fidesz), a bizottság alelnöke terjesztette elő.

A bizottsági ülés módosított napirendjét a testület tagjainak többsége elfogadta. A módosított napirend keretében a honatyák tárgyaltak a múlt évi zárszámadási törvény végrehajtásáról, valamint megvitattak a bizottság munkájával összefüggő napirendi pontokat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.