Elsötétül az Őrség

Az őriszentpéteriek szerint az áramszolgáltató lustasága és nemtörődömsége miatt gyakran nincs esténként közvilágítás, a hiba elhárításához napokig hozzá sem kezdenek, s ha végeznek is vele, rövid időn belül újra sötétbe borulnak az őrségi települések utcái.

Őriszentpéteren és térségében a közvilágítás állandó meghibásodásáról panaszkodnak az ott élők. A szerdán megjelent Vas Népe beszámolója szerint évek óta tart a harc az áramszolgáltató és az őrségi emberek közt. Az ok: az Eon sokszori felszólítás után hajlandó csak elhárítani a bejelentett problémát, s a javításban sincs köszönet, mivel három-négy nap múlva újra nem világítanak a lámpák.

Elsötétül az Őrség
Őrség, Őrségi falvak (falu- idős néni fát vág) Őrségi Tájvédelmi Körzet Nemzetiségi Park Természetvédelmi terület épületek, házak, parasztház, vájogház, nádfedelü, nádtető,

Gaál Zsuzsanna, Őriszentpéter jegyzője azt hangsúlyozza, hogy átalányt fizetnek, amiért szolgálatást várnak. S a közvilágítás hiánya miatt balesetveszélyesek az utcai műtárgyak, és a sötét utcák.

Az Eon közleményében kitér a meghibásodások okaira, s folyamatos hálózat-fejlesztéseket említ, melyek célja az üzembíztos szolgáltatás. Végül azt írják: a településnek az el nem fogyasztott energiát nem kell kifizetnie.(!?)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.