Vérlázító hazugság a milliárdos áfacsalás? - Pert fontolgat az óbudai jelölt

Milliárdos áfacsalás vétségének gyanúja miatt fél évet ült előzetes letartóztatásban Béres András, Óbuda-Békásmegyer baloldali polgármesterjelöltje - állítja a PestiSracok.hu. A politikus közleményében vérlázítónak nevezi az állítást, s pert helyez kilátásba.

 

A PestiSracok.hu azt írja: "Portálunk információi szerint az üzletemberként egyébként százmilliós vagyont és megtakarítást felhalmozó politikus 2001-ben, augusztustól decemberig töltötte előzetes letartóztatását a Gyorskocsi utcában."

Béres András közleményében úgy fogalmazott: "Az igazság, a propagandakiadvány állításaival szemben: soha az életben nem vádoltak adócsalással, a cégemtől egyetlen forint áfát sem követeltek, azt mindig, a jogszabályok szerint befizettem."

A jelölt szerint azért akarják lejáratni, mert előállt azzal az üggyel, hogy Menczer Erzsébet fideszes képviselő a fia menyasszonyát segítette önkormányzati lakáshoz.

"Felháborítónak tartom, hogy a nyilvánvaló korrupció után még mindig Menczer lehet a Fidesz kerületi listavezetője" - viszi tovább a gondolatot Béres.

A PestiSracok. hu megkérdezte tőle: "...életszerű-e az, hogy valaki mintegy fél évet ül úgy előzetesben, hogy soha semmit nem követett el, Béres András úgy reagált, „ha történt volna valami, akkor elmarasztaltak volna".

Én semmilyen bűncselekményt soha el nem követtem, és semmi ilyenben soha el nem ítéltek" – hangoztatta Béres.

A Béressel készült videó:

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.