Először találkozott Tóbiás Falus Ferenccel

Először egyeztetett tegnap az MSZP elnöke Falus Ferenccel. Tóbiás József azt kérte a balliberális erők főpolgármester-jelöltjétől, hogy az MSZP-program minél több elemét építse be saját választási programjába.

Tóbiás József, az MSZP elnöke azt kérte Falus Ferenctől, a baloldali pártok közös főpolgármester-jelöltjétől, hogy saját választási programjába minél több elemet emeljen be a szocialisták programjából - közölte a szocialisták szóvivője. Budai Bernadett az MTI kérdésére megerősítette, hogy a pártelnök és a főpolgármester-jelölt csütörtökön találkozott, alapvetően kampányt érintő kérdésekről volt szó a megbeszélésen.. Korábban már beszéltek telefonon - tette hozzá a szóvivő.

Budai Bernadett fontosnak nevezte, hogy Falus Ferenc minden őt jelölő párt vezetőjével egyeztessen. A találkozó tényéről - az Index és a Népszava tudósítása szerint - Falus Ferenc egy csütörtök esti fórumon számolt be. Falus Ferenc a rendezvényen azt mondta, hogy a kampányról, a programjáról, a közös politikai üzenetekről egyeztettek a szocialisták elnökével, és egyebek mellett abban állapodtak meg, hogy kampánystábjaik rendszeresen egyeztetnek.

A két politikus kedden már találkozott volna, de azt a megbeszélést kampányesemények miatt lemondták. A találkozót azért övezte nagy érdeklődés, mert Tóbiás József az ATV-nek adott múlt heti interjúban azt mondta, nem találkozott még Falus Ferenccel.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.