Elöregedett a szegedi Fidesz

Leállt, elöregedett Szegeden a Fidesz, nyilatkozta B. Nagy László, a párt egyik szegedi választókerületi elnöke. Érthetetlennek nevezte, hogy a Fidesz-tagnak jelentkezők mindössze 1-2 százalékát vették fel a pártba. A kormánypárt szegedi szervezetében nemrég volt tisztújítás.

Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke nemrég Szegeden járt. Amikor a sorozatos szegedi választási vereségek kapcsán megkérdezték tőle, miként lehetne a városban a pártot erősíteni, Kövér azt felelte: ezt a szegedieknek kell tudniuk!

B. Nagy László országgyűlési képviselő, a Fidesz egyik szegedi választókerületének elnöke a szegedma.hu portálon úgy nyilatkozott: "a Fidesz Szegeden teljesen leállt, elöregedett, így a feladat nem is kétséges: újjászervezésre van szükség". Meg kell vizsgálni, miért magas az átlagéletkor, miért csak a jelentkezők 1-2 százalékát veszik föl a pártba, és ha már elutasítanak valakit, miért nem indokolják meg a döntést.

Nemrég tisztújítás volt a Fidesz szegedi szervezetében, ahol az új elnök Nógrádi Tibor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád megyei területi igazgatója lett. Tőle várják a megújulást, hogy 2017 végére egy teljesen új, ütőképes, mozgósítható szervezetet hozzon létre.

Kövér László véleményére utalva B. Nagy László úgy fogalmazott: központi irányítással nem lehet az emberek lelkivilágát megváltoztatni. Olyan emberekből kellene állni a szervezetnek, akik nem széthúznak, van jövőképük, és akarnak dolgozni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.