Elhunyt marcali fideszes polgármesterjelöltje

Elhunyt Dénes Zsolt, a marcali önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője, polgármesterjelölt.

Szombaton váratlanul elhunyt Dénes Zsolt, a marcali önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője, polgármesterjelölt – közölte az érintett somogyi választókerület országgyűlési képviselője kedden. Móring József Attila kereszténydemokrata képviselő tudatta, hogy Dénes Zsolt halálát súlyos agyvérzés okozta szombat délután.

A többgyermekes, 52 éves orvos-politikus tragédiának nem volt semmi előjele; nem volt beteg, halála előtt közvetlenül is aktívan tevékenykedett. Életét a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni - mondta Móring József Attila.

„Dénes Zsolt derűs, kiegyensúlyozott ember volt, aki sokat dolgozott, és az orvosi hivatásán túl Marcali jövője foglalta le minden gondolatát” – olvasható Móring József Attila és Jakó Gergely, a Fidesz Somogy megyei választmánya elnökének közös közleményében.

„Pótolhatatlan veszteség érte Somogy megye közösségét Dénes Zsolt tragikus halálával, aki orvosként, családapaként és politikusként is egyaránt példát mutatott. Hirtelen távozása után a keserűség és a döbbenet csendje maradt szívünkben. Különösen fájdalmas a veszteség, ha egy tettrekészségéről, tenni akarásáról ismert embert veszítünk el” - írták.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.