Molnár Oszkárt életveszélyesen megfenyegették

Életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár, Edelény polgármestere. A fideszes országgyűlési képviselő megtette feljelentését a városi rendőrkapitányságon.

Az életveszélyes fenyegetés még a múlt szombaton, október 10-én érkezett elektronikus levélben az edelényi honlapon található Panaszládán keresztül a polgármesteri kabinet postafiókjába.

Molnár Oszkár (hátul) a parlament plenáris ülésén

A feladó nevet és lakóhelyet is beírt a megfelelő helyre, ám a megadott telefon körzetszáma már nem felel meg annak a településnek. A rendőrség ugyanakkor a Molnár Oszkár által tett feljelentés alapján jó eséllyel kezdheti meg a nyomozást, hiszen a honlap levelező rendszere rögzítette a beíró számítógépének az IP-címét - közölte Baranyi Ferenc, a polgármester kabinetfőnöke.

A levél feladója a következőket írta: "Polgármester úr! Meg fogsz dögleni te fasiszta szemét, fideszes bitang!" Baranyi Ferenc emlékeztetett arra, hogy Molnár Oszkárnak az elmúlt hetekben több nyilatkozata látott napvilágot, ezek cigányok által többségben lakott településeken élő, születendő gyermeküknek szándékosan ártó terhes nőkről, az ország vezetőinek a számonkéréséről és a "globális zsidó nagytőke terjeszkedéséről" szóltak.

Elmondta, hogy Edelény polgármestere ez idáig meghatározóan őt támogató, biztató tartalmú telefonhívásokat és leveleket kapott, egy-két esetben tájékoztatták a hívók vagy az írók egyet nem értésükről.

A polgármesteri kabinet munkatársa kiemelte: a most történt eset Molnár Oszkárt nem félemlítette meg, a polgármester továbbra is fenntartja a "magyar társadalom érdekeinek védelmében tett kijelentéseit". A feljelentéssel elsőrendű célja gátat vetni annak, hogy az érdemi vita helyett bárki a megfélemlítés és az erőszak eszközével kívánjon élni, mert az nem segíti elő a problémák megoldását - tette hozzá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.