'Ezt a zsidó patkányt előbb-utóbb le fogják vadászni'

Veszélyes fenyegetés miatt a MEASZ elnöke magánindítványt adott be a Hunhir internetes portál felelős szerkesztője ellen, mert mint a szervezet elnöksége fogalmaz: a Bajcsy-Zsilinszky Endre és mártír társai kivégzésének 65. évfordulójához kötődően szervezett december 23-ai megemlékezés után a honlap veszélyesen megfenyegette a szervezet elnökét, Hanti Vilmost. Az erről szóló közleményt a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, az Országos Sajtószolgálaton keresztül adta ki.

A MEASZ idéz a portál kommentjei közül: " Ezt a zsidó patkányt előbb-utóbb le fogják vadászni. Miután elég nagy darab, biztosan bírni fogja a munkát az újra megnyitott egykori szabadidő-központokban." írja a szélsőjobbos internetes portál hozzzászólója. A MEASZ folytatja az idézést: " A zsidó hazaárulók, terroristák utóda, a kirekesztő ultracion zsidó Hanti Vilmos! NEM MUNKATÁBOR, HANEM FÜGGŐLEGES STÁTUSZ! LÁMPAVAS..." Majd "tomcat" néven ez szerepel: "A fenét kell ezt dolgoztatni. Felkötni a csuklóinál fogva egy faágra, és tüzet rakni alatta. Csöpögjön a zsírja!"

Hanti Vilmos az esetről bejelentést tett a rendőrségen. Kérte az  internetes portál bezárását amely, mint fogalmaz " ráadásul még a jogerősen megszüntetett Magyar Gárdába is toboroz tagokat."

A veszélyes fenyegetés miatt a MEASZ elnöke magánindítvánnyal élt az internetes honlap felelős szerkesztője ellen.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.