Kinek kell? Élettartam garanciát adnak Orbán faarcára

Százhatvanezer forint a kikiáltási ára annak a faragott arcképnek, amely Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázolja. A minimumárat egyelőre nem érték el, de érdeklődő már bőven akadt a termékre. A kormányfő portréjára "élettartam garanciát" is vállalnak.

Újabb internetes termék került fel az egyik meghatározó magyar netes aukciós ház oldalára Orbán Viktor kormányfővel kapcsolatban. Korábban a magyar miniszterelnök egyik dedikált fotóját árulták az egyik legismertebb nemzetközi netpiacon, akkor egy svájci tulajdonos, most egy faragott portrét kínálnak megvételre.

A kőrisfából készült faarc kikiáltási ára százhatvanezer forint, ezt egyelőre - tízezer forint híján - nem érték még el, de jelentkező bőven akadt rá. A termék eladója ráadásul "élettartam garanciát" vállal a faragott ajándékra.

Nem ez az egyetlen érdekesség, nemrég egy magyar cég politikusokról és celebekről készült játékfigurákat dobott a piacra: Orbán Viktor mellett bárki megveheti Gyurcsány Ferenc fröccsöntött mását is, potom 7500 forintért.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.