Együtt 2014: Bajnai politikájával visszatérne a bizalom

Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért szövetség szerint a Bajnai Gordon volt miniszterelnök által képviselt jó kormányzás gyakorlatával visszatérne a bizalom Magyarországon és az ország iránt.

A választási szövetség így reagált arra, hogy Puskás Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja szerint kétségbeejtő szociális és gazdasági helyzetet eredményezne, ha Bajnai Gordon 2014 után ismét kormányra kerülne.

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott válaszközleményében úgy vélte: Puskás Imre sajtótájékoztatója arról árulkodik, hogy "a rezsim növekvő aggodalommal figyeli, ahogy egyre több, korábban bizonytalan szavazó választja az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetséget".

Ez az összefogás nemcsak arra lesz képes - írták -, hogy megbuktassa az Orbán-kormányt, hanem arra is, hogy jó kormányzással ismét gyarapodó országgá tegye Magyarországot.

A volt kormányfő vezette választási szövetség szerint "az elmúlt három év ámokfutása" miatt megszűnt a bizalom Magyarországon és Magyarország iránt, azonban a Bajnai Gordon által képviselt politika gazdasági szakértelmet, a törvények és a polgárok tiszteletét, valamint tisztességes gyarapodást hoz majd a kormányváltás után.

Közleményüket azzal zárták, hogy "a menetrend szerinti hazugság-sajtótájékoztatók" nem feledtetik Magyarországgal a 300 forint feletti eurót, a megszűnő munkahelyeket, a sárgacsekkadót és a zsugorodó gazdaságot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.