Együtt-PM: Tarlós megoldások helyett kifogásokat keres

Az Együtt-PM szerint Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének nincs programja, ezért foglalkozik Falus Ferencével.
Az ellenzéki szövetség hétfői közleményében a főpolgármester reggeli rádióinterjújára reagált. Ebben Tarlós István azt mondta: a baloldal főpolgármester-jelöltje választási programjának nem a szakszerű városvezetés a fő eleme, hanem megpróbál negatív érzelmekre alapozni, de közben becsapja a választókat.

Az Együtt-PM szerint Tarlós István megoldások helyett kifogásokat keres. A közösségi közlekedés továbbra is válságban van, az állami finanszírozás továbbra sem megoldott, a hármas metró üzemzavarai mindennaposak, a harmincéves szerelvények lecserélése helyett azok felújításáról döntöttek és még ez is évekbe telik - sorolták.

Szerintük Tarlós Istvánnak nincs olyasmije, ami "akár csak programtervezetnek is nevezhető". A baloldal programjának konkrét javaslatairól pedig Falus Ferenc bármilyen, Tarlós István által megjelölt időpontban kész vitatkozni a nyilvánosság előtt - olvasható a közleményben.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.