Egymást maffiázzák a pártok

A Fidelitas elnöke, Ágh Péter szerint "forró drót volt az alvilág urai és a szocialisták között", mire az MSZP szóvivője közölte: Ágh egy olyan párt tagja, amelynek elnöke, Orbán Viktor "a Fekete Sereg vezérével fényképezkedett".

A Fidelitas választ vár a baloldaltól arra, ki vagy kik adtak megrendelést a magyar maffiának a lejáratások megszervezésére a 2010-es országgyűlési választások előtt. Ágh Péter, a szervezet országos elnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a "maffiabaloldal" erkölcsileg megbukott szereplőinek nincsen helye a közéletben - írja a Magyar Távirati Iroda.

Az elnök a Képviselői Irodaház melletti parkban tartott sajtótájékoztatóját egy molinó előtt tartotta, melyen az EGYÜTT a Maffiabaloldal felirat volt olvasható Mesterházy Attila MSZP-elnök, Portik Tamás vállalkozó, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnökök fényképe felett.

Ágh Péter azt mondta, a magyar emberek jó részével együtt tudni akarják azt is, mit jelent az, hogy Gyurcsány Ferenc szerint Bajnai Gordonnak legalább annyi köze van a Portik-Laborc ügyhöz, mint neki, és választ várnak arra is, Bajnai Gordon miért nem tett semmit az ellen, hogy az MSZP rendszeresen együttműködött a magyar maffiavezérekkel. Amíg ezeket a kérdéseket nem tisztázzák, nincs erkölcsi alapjuk arra, hogy bárkiről ítéletet mondjanak - fűzte hozzá.

A Fidelitas elnöke megdöbbentőnek mondta, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" az alvilág vezérével lepaktált a 2010-es választások előtt annak érdekében, hogy az akkori ellenzékről lejárató információkat gyűjtsenek. A baloldal az eszközökben nem válogatott - mondta -, hozzátéve: azzal a Portik Tamással kötöttek paktumot, akit több gyilkossággal is vádolnak.

Forró drót volt az alvilág urai és a szocialisták között, elég volt csengetni a pártból, Portik Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat, vagy ha nem volt információ, akkor lejárató videókat gyártottak, zsaroltak, megvesztegettek, rágalmaztak, nem volt határ - fogalmazott Ágh Péter. Szavai szerint a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" a piszkos munkát az alvilággal végeztette el, cserébe pedig az igazságszolgáltatás befolyásolását ígérte, ezért a baloldal joggal érdemelte ki a maffiabaloldal nevet.

Azt mondta, a szereplők és a módszerek ma is ugyanazok, és ugyanazok készülnek ma is választásra a baloldalon, akik egyszer már lepaktáltak az alvilággal, akik másokat vádoltak és vádolnak alaptalanul. Hozzátette, tudomásuk szerint Bajnai Gordon szombat délután ismét lejárató kampányt akar indítani fideszes politikusok ellen.

Erre reagálva Török Zsolt, az MSZP szóvivője azt mondta: a szocialista párt visszautasítja Ágh Péter szavait, akiről a szocialisták szerint látszik, hogy "tudathasadásos állapotban van".

Török Zsolt az MTI-nek azt mondta: Ágh Péter egy olyan párt tagja, amelynek elnöke, Orbán Viktor "a Fekete Sereg vezérével fényképezkedett", olyan kormányt támogat, amelyik az azeri "baltás gyilkos hazaengedését fontosabbnak tartotta, mint a haza becsületét" és olyan párt székházába jár, ahol "egy fideszes gyilkos látott el rendezői feladatokat".

A szombaton nyilvánosságra került információk után Portik-ügyben és maffiaügyben Ágh Péter és a Fidesz forduljon a Miniszterelnökséget vezető Lázár Jánoshoz - jelentette ki az MSZP szóvivője. Szavai szerint a rendőrség ugyanis a Lázár Jánossal és a korábban általa vezetett önkormányzattal "üzleti kapcsolatban álló személyeket" állított elő Hódmezővásárhelyen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.