Egy nap alatt elnémítják a Klubrádiót Gyöngyösön

Éjféltől nem lehet fogni a Klubrádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián - olvasható a rádióadó honlapján közzétett közleményben. Mint írták, a frekvencián hálózatos együttműködési megállapodás keretében sugározták adásukat napi 20 órában.

A médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Gyöngyösi Médiákért Alapítvány azonban kedden felmondta a Klubrádióval kötött szerződését és arról adott tájékoztatást, hogy éjfélkor lekapcsolja a Klubrádió adását és más műsort sugároz helyette.

- A gyöngyösi frekvencia egy ottani alapítványé, mely a mai nappal felmondta a szerződést a Klubrádióval, melyet még 2004 októberében kötöttünk – mondta a Megbeszéljük című műsorban Stock Richárd, a rádió jogi vezérigazgatója. A szerződés felmondása meglepte a Klubrádiót – tette hozzá .

A rádió terjeszkedési lehetőségeiről azt mondta, ez attól függ, hogy írnak-e ki közösségi műsorszolgáltatási típusú pályázatokat. Debrecenről annyit mondott, hogy ott az üzemeltető garantáltan nem fogja megszüntetni a szerződést. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.