Doros Judit nyerte a Média a Társadalomért első díját

Kollégánk, Doros Judit nyerte el a „Média a Társadalomért” pályázat első díját.

A Népszabadság munkatársa, Doros Judit érdemelte ki a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) „Média a Társadalomért” pályázat első díját, Mese a sebekre című riportjával. Írásában a paloznaki meseterápiás központot mutatta be, ahol hátrányos helyzetű csoportoknak – állami gondozott gyerekeknek, leányanyáknak, börtönben lévő anyáknak és gyerekeiknek – szerveznek táborokat. Második helyezett lett Lőwy-Korponay Bereniké (HETEK), a harmadik díjat Bíró Bori (Klub Rádió) kapta. Az elismeréseket szerdán adták át a Brit Nagykövetségen.

Az immár tizenkettedik alkalommal meghirdetett pályázat célja elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását. A díjátadón Theresa Bubbear, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövet-helyettese elmondta: „Nagy-Britannia kormánya világszerte elkötelezetten védi az emberi jogokat és hirdeti a társadalmi egyenlőséget, a média pedig rendkívül fontos szerepet játszik az ezekkel kapcsolatos követendő példák és jó gyakorlatok bemutatásában".

A beérkezett pályaműveket a Krizsó Szilvia (újságíró, kommunikációs tanácsadó), Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner), Kövesdi Péter (újságíró), Dr. Simon András (ATV) és Stumpf András (Heti Válasz) alkotta zsűri értékelte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.