DK: Orbán megalomán stadionépítéssel fizeti ki a csőcseléket

Nem kétséges, hogy az Orbán által szorgalmazott stadionépítésekkel a 2006-os, a fővárost felgyújtó, szurkolótábornak hazudott garázda csőcseléket fizeti ki közpénzen a Fidesz - ezt állítja a Demokratikus Koalíció keddi közleményében.

"Egy hét telik el lassan, hogy megéltük minden idők legrosszabb magyar futball kupaszereplését. A Demokratikus Koalíció eddig várt, hátha felébred Orbán Viktor lelkiismerete - ha van neki olyan" - olvasható a DK keddi közleményében.

Az ellenzéki párt szerint azonban "a fociba az adófizetők milliárdjait pumpáló diktátor" nem szólalt meg. Orbán nem érzi úgy, hogy nem folytatódhat a pazarlás, a nem létező csapatok közpénzből finanszírozása, a megalomán stadionépítések sorozata.

Mint írják, "nem kétséges, hogy ezekkel részben a 2006-os, a fővárost felgyújtó, szurkolótábornak hazudott garázda csőcseléket fizeti ki a Fidesz, ugyancsak valamennyiünk pénzéből. A szánalmas közröhejjé vált magyar fociban már ott tartunk, hogy Kubatov-Tállai, Kósa-Deustch, és a Videoton-Felcsút meccs esetében Orbán I.-Orbán II. mérkőzéseket rendeznek."

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort, hogy fejezze be a pénzszórást, vonja vissza a tízmilliárdokat a Puskás Akadémia sajtófőnöke szerint is korrupt és rossz magyar fociból. Ezt az összeget a szegények megsegítésére fordítsa. "Orbán és rezsimje bűne ugyanis, hogy ma már minden második magyar szegény lett. Rajtuk kell segíteni, nem semmirekellő focistákon" - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.