Díjak a NolTV-nek a Kreatív Online webvideóversenyén

A NolTV több filmje bejutott a Kreatív Online webvideóversenyének döntőjébe, Dr. NOL kategóriagyőztesként tért haza, a NOL stábját pedig a Legjobb Alkotóműhely Különdíjjal jutalmazta a zsűri.

A Kreatív Online immáron harmadik alkolmmal meghirdetett Webvideóversenyére több mint ötven pályamű érkezett, s három kategórában ítélte oda a zsűri a díjakat. A díjakat szerdán este Román Balázs, a Kreatív Online főszerkesztője adta át.

Bejutott a döntőbe a Nol Rálátás sorozat a Webes sorozatok, magazinműsorok alkategóriában, illetve Takács Mária Csányi Vilmosról és Jeromosról készült portrévideója a Hír/tudósítás/riport/interjú/bulvár alkategóriában (Ember és kutya).

A Dr. NOL-sorozatban a MÁV-szignál történetéről készített Tírararárarará című film a Hír/tudósítás/riport/interjú/bulvár alkategórájának győztese lett. A film Rab László, Novinszki Tamás és Takács Mária munkája.

A díjnyertes pályamű itt tekinthető meg.

Külön öröm kicsiny alkotógárdánk számára, hogy a Szerkesztett médiatartalmak kategória Webes sorozatok, magazinműsorok szekciójában a NOL Presszót, a NOL Rálátást és a Dr. NOL-epizódokat előállító NOL munkáját a zsűri A legjobb alkotóműhely különdíjjal jutalmazták.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Kollégáinknak gratulálunk! A webvideóverseny további díjazottjai a Kreatív Online honlapján érhetők el.

Mi lett Hagyó Miklós árváival? A Rálátást, a NolTV egyik sorozatát nézi egy képviselő a parlamenti patkóban
2010. november 22. Parlament, Országgyűlés. Laptop, számítógép, video, Hagyó Miklós a videon. Fotó: Móricz Simon
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.