Deutsch Tamás szerint humoros volt Twitter-bejegyzése

Trágársága nem öncélú, hanem a humor egyik, Magyarországon is népszerű formája, ezt mondta az Origonak adott interjújában Deutsch Tamás, aki trágár szavakkal reagált az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkárának kijelentéseire. Szerinte a Fidesz-vezetés kacagott Twitter-bejegyzésén.

"Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?" - ezt kérdezte a Twitteren Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Trágársága miatt sokan bírálták, szerinte azonban nincs semmi kivetnivaló a leírtakban.

Az Origonak adott interjújában úgy fogalmazott: „Nem arról van szó, hogy valami trágár, vagy nem trágár. Ez, ha tetszik, a stand up stílusa, ez a humor egyik formája, ráadásul Magyarországon az elmúlt pár évben a Fábry-shownak és a Showder Klub zseniális stand uposainak köszönhetően ma már közismert a humornak ez a fajtája.”

A politikus arra a kérdésre, hogy volt-e szó a Fidesz vezetői körében a bejegyzéseiről, úgy válaszolt: „Legfeljebb négy-, hat- meg nyolcszemközti beszélgetéseken került szóba, ha találkoztunk, és kacagtunk rajta.”

Deutsch az interjúban kifejtette azt is, hogy szerinte  „a twittelés nem politikai kérdés, mint ahogy nem politikai kérdés, hogy ki kinek szurkol, milyen zenét szeret, hogyan öltözködik.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.