Deutsch Tamás leleplezte a maszturbációt

Szarkasztikus hangvételű bejegyzéssel köszöntötte az Alkotmánybíróság hétfői döntéseit Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő a saját Facebook-oldalán. Szerinte az AB-döntések leleplezték a "jól ismert szoclib szellemi-politikai maszturbációt."

"Hogy a búbánatban történhetett meg mindez? Ha jól tudom, Mo-n lényegében már felszámoltuk a demokráciát, az AB-n csupa politikai komisszár dolgozik, meg egyébként is, a kádárista kurva anyánkat, stb., stb. (ld. T. Melia kicsit sem képmutató, kicsit sem lekezelő stílusú, kicsit sem a gusztustalan nagyhatalmi nyomásgyakorlás érdekében megfogalmazott aggodalmainak bőrkötéses, karácsonyi változatát a Népszabadság kiadásában). Vagy mégse? Az egész hiszti úgy hazugság, ahogy van? Műbalhé? Jól ismert szoclib szellemi-politikai maszturbáció? Magyarország egy normális (ennél a kifejezésnél azért tartsunk egy Dávid Ibolya emlékpercet), szabad, demokratikus jogállam? Átlag európai demokrácia? Működő Alkotmánybírósággal? Na, erre varrjatok gombot demokrácia-aggódó drágáim!" - írja Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás ugrik, Deutsch Tamásra ugranak (a kép a Fidesz 2008-as születésnapján készült, Orbán Viktor mellett Bayer Zsolt és Németh Zsolt ül)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.