Deutsch az Orbán-lagzi miatti 'basztatásról'

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője őszintén és elkeseredetten reagált a bulvár Orbán Ráhel esküvője kapcsán indított támadásaira. Bejegyzésének stílusa változatlan színvonalú. A képviselő úr a Facebookon szólalt meg, az és/vagy-ot használja, ami önmagában nyelvi bűncselekménynek tekinthető.

"Mi lenne, ha a magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások nem basztatnák a politikusok családtagjait és/vagy magukat a politikusokat esküvő, születésnap, temetés, keresztelő miatt? - kérdi a bulvár támadásainak oly gyakran kitett decens képviselő, majd megjegyzi: "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" (Itt olvasható.)

A poszthoz küldött kommentek vegyesek, s erősen vitába szállnak a visszafogottságról ismert Deutsch Tamással. Íme az egyik: "Tamás! Amikor a keresztapa férjhez adja a lányát egy végrehajtó emberének a fiához, az nem biztos, hogy teljesen magánügy. Főleg nem akkor, ha közpénzekből vastag milliókat költenek el erre az esküvőre, amit bizony tőlünk lopnak el ezzel. És az eseményt média eseménnyé, maga a Kedves Vezető tette."

Deutsch Tamás egyébként a saját posztja hozzászólásaira eddig nem reagált. Ez ritka, de politikusoknál elő szokott fordulni. Sima facebooker ilyet nem tesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.