Deutsch pereli Juhászt a drogozás miatt

Juhász Péter, az Együtt társelnöke azt írta Facebook-oldalán, hogy Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő drogozott. Ezt sok barátjától tudja, akik ugyan a politikába nem akarnak belekeveredni, de bíróságon vállalnák állításukat.

Juhász szerint a drogozás lehetne Deutsch magánéletének része, hallgathatott volna. A képviselő ugyanis azt nyilatkozta, hogy soha életében nem nyúlt droghoz, mivel nem bírja a hányást, és ez kettő egy filmben összekapcsolódott, Juhász szerint ezzel nem vállalja korábbi tetteit. Az Együtt politikusa szeretné, ha bíróságon derülne ki az igazság.

Deutsch a Facebookon reagált Juhász Péter üzenetére: „petya, BELEÁLLOK, NATURELLEMENT (csak, hogy értsd: TERMÉSZETESEN)!" – írta. Egy későbbi, minősíthetetlen hangvételú bejegyzése így hangzik: „juhászpéter sokak szerint csupán egy szerencsétlen szarcsimbók, nem szabad vele foglalkozni. Lehet. (...) juhászpéter ordas nagyot hazudott rólam. Ezt ő is nagyon jól tudja. Gerincességről hablatyol, miközben számító módon rágalmaz. Pontosan úgy, mint annak idején a kommunisták. Hazudtak reggel, délben, este. Szakmányban hazudtak és végül rettenetesen ráfaragtak. Mert mi, szabadságszerető emberek megküzdöttünk velük és legyőztük őket. juhászpéter rettenetesen ráfaragott, mert nem hagyom annyiban. Megküzdök vele és legyőzöm ezt a kábszeres politikai terroristát."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.