Debrecen: színházbérlet a jó tanulóknak

A Csokonai Nemzeti Színház összesen 750 szabadbérletet ajánlott föl Hajdú-Bihar megye legjobb tanulóinak az általános és középiskolákban.

Bérletekkel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Csokonai Nemzeti Színház - közölte Vajland Judit, a Ráckevei Anna igazgató által vezetett debreceni teátrum sajtóreferense.

Mint elmondta, a színház a cívisváros és Hajdú-Bihar megye valamennyi általános és középiskolájának intézményenként három-három bérletet ajánlott fel a kiemelkedő tanulmányi eredményt nyújtó diákok számára. Emlékeztetett rá, hogy a Csokonai Nemzeti Színház még a 2008/2009-es évadban indította el az „Útravaló” programot, mert az intézmény fontosnak tartja a fiatalok megszólítását az évadterv kialakításától kezdve egészen a közönségszervezésig. 

Vajland Judit hozzátette: a 2013/14-es tanév első félévének lezárása után összesen 750 bérletet ajánlottak föl, a szabadbérletek négy előadásra szólnak, és 2014. december 1-ig érvényesek. A színház által az iskoláknak eljuttatott bérletek kedvezményezettjeit az iskolák vezetői választják ki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.