Csoda, hogy nem törik ki az autók kereke

Katasztrofális a Jászárokszállásról Jászágó felé vezető út állapota. Az út mentén található a város legnagyobb foglalkoztatójának gyára, ahol mintegy 1600-an dolgoznak.

Mostanra már a munkába járást nehezíti, teszi veszélyessé a tönkrement aszfaltborítás.

– Szerintem csak a szerencsén múlt eddig, hogy nem történt baleset, igaz annyira rossz az út, hogy nagyobb sebességgel itt már senki nem közlekedik – mondta az egyik munkába igyekvő férfi a szoljon.hu hírportálnak.

Jászárokszállás polgármestere, Gergely Zoltán szavai szerint műszakváltásonként nyolcszáz - kilencszáz ember érkezik a gyárhoz, illetve indul hazafelé buszokkal, személyautóval, kerékpárral. A kátyúkat, gödröket kerülgető járművek tömege életveszélyes helyzetek kialakulásához vezet. Csak a szerencsén múlt, hogy eddig nem történt tragédia. Állami útról van szó, kritikán aluli a két település közötti teljes útszakasz állapota, de a legforgalmasabb, egy kilométeres szakasz javítása, szélesítése mintegy 160 millió forintba kerülne. Itt már semmi haszna nem volna, ha még egy réteg aszfaltot húznak a lyukakra, szerintem az alaptól meg kell erősíteni az egészet. Egyelőre azonban semmilyen konkrétumot nem hallottunk még arról, hogy mikorra ütemezik az új út megépítését – tette hozzá a polgármester.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.