Csinálj logót az új MDF-nek, kapsz egy Seatot

Sajátos reklámmal indul útjára az MDF-ből alakult párt, a JeSz - tudta meg lapunk. A Népszabadság információi szerint a konzervatívok nyereményjátékot hirdetnek: aki megtervezi a párt új logóját, egy Seat Ibizát nyerhet.

Különleges kampánnyal igyekszik új korszakot nyitni Antall József és Dávid Ibolya egykori pártja. Az MDF-ből nemrég Jólét és Szabadság (JeSz) névre változott politikai alakulat vezetősége egy nyereményjátékot hirdet meg a napokban. Úgy tudjuk, a párt új logójára és arculatára várnak terveket, a legjobb pedig egy 1.2-es Seat Ibiza tulajdonosa lesz. Információink szerint egy hónapon át lehet majd beküldeni a pályamunkákat, győztest majd csak május elején hirdetnek. A pályázati feltételek között szerepel, hogy az MDF, illetve a JeSz elnöksége nem indulhat a versenyben.

A JeSz név egyébként tudomásunk szerint csak április 8-tól lesz hivatalosan is az MDF új neve, ekkor várhatóan ülésezik is majd a tagság és hivatalosan is bemutatják a konzervatívok új arculatát és logóját.

Makay Zsolt pártelnök - a névváltozásról is döntő ülésen nemrég - úgy fogalmazott, hogy az MDF lezárt egy korszakot, rendbe teszi szellemi és ideológiai alapkérdéseit és egyértelműsíti, hogy filozófiai alapja az Antall József által megfogalmazott polgári eszme. Szavai szerint az MDF számára az "Antalizmus az, amelyen újrakezdi", de egyben új fejezetet is nyit egy új politikai nemzedék bekapcsolásához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.