Csúnyán leszerepelt szombaton a TV2

Megint leverte a Csillag születik tehetségkutatóval fő riválisát az RTL Klub. Ahogy április 7-én, úgy 14-én szombaton is messze ez volt a legnézettebb tévéműsor Magyarországon; mindkét szombaton megközelítve a kétmilliós nézettséget.

A szombati tehetségkutató műsor népszerűsége "felhúzta" az azt követő esti filmét is, a nézők tehát a válogató után sem kapcsoltak át a tv2-re. Meglehet, a konkurencia sem készült erősebb filmekkel a szombat esti – a hirdetők szempontjából a legértékesebb – sávra. A TV2 két hete szombaton a Rambo 4-et, múlt hétvégén pedig a Minden pasi disznó? című filmet vetítette, nem is érte el egyik sem még a félmilliós nézettséget sem. Így az RTL szombat esti filmjeivel is aratott: április 7-én a Féktelenül 2-t 1 millióan, 14-én a 300 című történelmi drámát közel 800 ezren látták – kétszer annyian, mint a konkurens csatorna esti filmjeit.

Ezzel egyértelműen megnyerte a szombati "mérkőzést" az RTL: a nap legnézettebb műsorainak többsége RTL-es volt. A hírműsorsávot viszont – ha hajszállal is – a TV2 nyerte: a Tények-et 1,1 millióan nézték, valamivel többen, mint az RTL Híradóját. A következő műsorsávban a Fókusz Plusz nyert 1 milliós nézettséggel, a TV2 Aktív Extráját alig több mint hétszázezren nézték. A TV2 legnézettebb műsora, a Tények így az ötödik helyre szorult a tízes toplistán, ahová egyébként a köztévének a Forma–1-közvetítéssel sikerült csak felküzdeni magát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.