CBA Akali: vasárnap is nyitva

A balatonakali CBA Príma áruházra nem vonatkozik a vasárnapi boltbezárás, az üzlet ilyenkor is reggel hattól nyitva tart. A termelői piac - amivel itt is kiváltották az áruházi nyitva tartást - csak 7-től kezdi meg működését.

A recept ismerős: végy egy kicsiny zöldségpultot, tegyél rá pár kiló paradicsomot, egy másik asztalnál árulj mézet meg paprikát, és máris kész a termelői piac. A sárgabarackért már a boltba irányítják a vevőket, ahol 800 forint kilója az eléggé leharcolt, apró és éretlen nyári gyümölcsnek.

A bolt előtti óriási parkoló zsúfolásig megtelt, a nyári sokaság láthatóan örömmel vette tudomásul, hogy a CBA itteni üzletére nem vonatkozik a családok egyben tartását célzó rendelkezés, nem kell zárva tartania.

Nemrég cikket közöltünk arról, hogy Balatonfenyvesen egy árva málnaárussal ki lehetett cselezni a Fidesz-KDNP népboldogító boltstopját. A minisztérium végül a déli parton meghátrálásra késztette a trükközőket. A jelek szerint a termelői piacos trükk mégis továbbterjedt. Akalin a bolt kijárata mellett ott van egy faliraton a lényeg: Vasárnap nyitva!

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.