Budapestről Nyugat-Európába továbbra sem mennek vonatok

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal mindkét vágányán megindult a belföldi vonatforgalom szombat hajnalban - közölte a Mávinform az MTI-vel.
Felidézték, pénteken négy óra előtt rendőrségi intézkedés miatt Bicske és Szárliget között szünetelt a vonatforgalom mintegy háromnegyed órán át, ezért a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentős késések alakultak ki. Majd rendőrségi intézkedés miatt péntek késő estétől átmenetileg mindkét vágányon leállt a forgalom Tatabánya és Szárliget között, ezért vonatpótló buszok szállították az utasokat, és tovább növekedtek a késések a fővonalon.

Szombaton a reggeli órákban már kezd helyreállni a menetrend szerinti közlekedés a győri fővonalon, de esetenként előfordulhatnak 5-15 perc körüli késések.

A Mávinform kitért arra is, hogy Budapestről Nyugat-Európába tartó közvetlen nemzetközi vonatok továbbra sem közlekednek, így a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon sem járnak még a nemzetközi járatok. Az Ausztriába tartó nemzetközi vonatok Hegyeshalomból indulnak, és oda is érkeznek - közölték.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.