Bővülő angolnyelv-tanfolyamok a XIII. kerületben

A XIII. kerületiek igényeihez igazodva megújította képzési programját az önkormányzat. A munkába állás megkönnyítése érdekében kismamák részére – gyermekmegőrzési lehetőséggel együtt – külön csoportban kínál kezdő szintű nyelvtanfolyamot. A foglalkozásokat rendszeresen látogató, s a nyelvtanárok által továbbhaladásra javasolt hallgatók részére minden csoportban biztosítják a további tanulást őszi, haladó tanfolyamokon.

A 2004 óta folyamatosan induló angolnyelv-képzések 4400 helyi lakosnak biztosították az ingyenes nyelvtanulást. A kedvező tapasztalatokra és a továbbra is nagy érdeklődésre tekintettel a XIII. kerületi önkormányzat 14. alkalommal is meghirdeti képzését.

A tanfolyamon a kerület minden lakója részt vehet életkortól és képzettségtől függetlenül. A kezdő szintű képzés 5 helyszínen, kipróbált tematika és oktatási segédlet használatával történik. A képzés 32 órás, 8 hetes időtartamú (heti 2x2 óra). A foglalkozások március 21-től május 19-ig délelőtti, délutáni, illetve kora esti időpontokban zajlanak. A tantermeket, a szakképzett nyelvtanárokat és a tankönyveket az önkormányzat biztosítja.

A jelentkezési lapokat az érdeklődők február 15-től átvehetik a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik az önkormányzat honlapjáról (www.budapest13.hu). A kitöltött jelentkezési lapokat február 21-től február 28-ig személyesen adhatják le a Béke téri ügyfélszolgálaton. A csoportokba a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.