Botrányról botrányra bukdácsol a lemondott fideszes alpolgármester

Nyilvános részegsége miatt augusztusban azonnali hatállyal lemondott Püspökladány kormánypárti alpolgármestere, de úgy tűnik, ennél súlyosabb a helyzet.
Kiss Zsigmondról a nyáron látott nyilvánosságot egy fesztiválon készült videofelvétel, amelyen a férfi annyira részeg, hogy csak a sátorrúdba kapaszkodva tudott megállni a lábán - írja a hvg.hu.

A politikus azonnali hatállyal lemondott, de függetlenként indul a másfél hét múlva esedékes választáson. Ami nem ígérkezik zökkenőmentes feladatnak.

Az atv.hu ugyanis most egy újabb felvételt mutatott be, ugyanarról a kakasfőző fesztiválról, amelyen az látható: Kiss részegen molesztálni próbál egy lányt, akinek az apja lép közbe, és tesz rendet.

Kiderült emellett az is, hogy a helyi vízközmű társulás egyesektől 80 ezer forintot kért a vízszolgáltatás bekötéséért, míg másoknak teljesen ingyen végezte el a munkálatokat. A helyi ellenzék közlése szerint egyébként uniós pénzből történt a fejlesztés, és kikötés volt, hogy a lakosságtól nem szedhetnek pénzt érte.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.