Bombariadó volt az Árpád hídi metrómegállónál

Bombariadó volt a hármas metró Árpád hídi megállójánál. Az utasok egy gyanús csomagra lettek figyelmesek, de a tűzszerészek mindent rendben találtak. Reggel a Batthyány téren lettek figyelmesek egy gyanús csomagra, de ott fennakadások nélkül állapították meg, hogy nincs benne bomba.

Hatósági zárás miatt nem állt meg a hármas metró az Árpád hídnál szerda délután – idézi a BKK Facebook-oldalát a hvg.hu. A lap úgy értesült, bombariadó volt, emiatt rendelték el a zárat. A tűzszerészek mindent rendben találtak. Így a 3-as metró ismét megáll az állomáson.

Háromnegyed 4 körül a BKK azt írta, hogy a metró ismét megáll, tehát a hatósági intézkedés rendben véget ért. Igaz, egy kommentelő azt írta alá, hogy abban a percben "tereltek ki mindenkit az Árpád hídról".

A BKK diszpécsere megerősítette a Metróért Egyesület információját: gyanús csomagot találtak az állomáson, amit a tűzserészek átvizsgáltak, de mindent rendben találtak. Az egyesület úgy tudja, 15:42-kor állt helyre a forgalom.

Szerda reggel már találtak egy gyanús csomagot a Batthyány téren is. Az nem okozott közlekedési fennakadást, és utóbb kiderült, hogy bomba sincs benne.

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.