Bokros vitázna június 3-án

Bokros Lajos, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) listavezetője június 3-án, egy budapesti rendezvényközpontban várja az európai parlamenti választáson induló pártok képviselőit, ahol a média nyilvánossága előtt, független moderátor segítségével tudják ütköztetni elképzeléseiket.

Mindezt Dávid Ibolya, az MDF elnöke közölte. Bokros Lajos szeriint minden listavezető megkapta a levelet, és úgy tűnik, elfogadják a kihívást. Az MDF üdvözli, hogy a pártok nyitottak a fórum által kezdeményezett nyílt vitára - írta közleményében a pártelnök.

Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője május 11-én hívta szakmai vitára az EP-választáson induló pártok listavezetőit, hogy a választópolgárok megismerkedhessenek "a valódi programokkal."

Dávid Ibolya közleményében úgy fogalmazott: minden választás, így a mostani előtt is joguk van a polgároknak arra, hogy ne csupán egyéni nyilatkozatokon keresztül, hanem nyílt, demokratikus vitában is megismerjék a pártok és a jelöltek programját, elképzeléseit.

Az MDF fontosnak tartja, hogy a június 7-én esedékes európai parlamenti választás előtt a jelöltek őszintén vitassák meg: miként lehet Magyarország újra versenyképes Európában, s mit kell tenni annak érdekében, hogy visszaszerezzük nemzetközi hitelét - tette hozzá.

Bokros Lajos június 3-án, szerdán délután a Vista Rendezvényközpontban várja a listát állító pártok képviselőit - áll a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.